Acest blog va poate ajuta cu rezultate live, actualizate non-stop din toate campionatele sportive ale lumii. De asemenea, aveti si programul meciurilor din intreaga lume, din hochei, baschet, fotbal, tenis, baseball si rugby.
 
Serivicul de livescore este gratuit si poate fi accesat de oriunde fara costuri ascunse fiind neconditionat! Nu necesita refresh deoarece se actualizaeaza automat la fiecare 20 de secunde iar dvs sunteti anuntat in ce meciuri live s-a marcat recent printr-un avertizor sonor implementat in scriptul de livescore!
 
Astfel, veti fi la curent cu toate rezultatele live si cu tot ce se intampla in toate sporturile practicate acum in intreaga lume. Pentru a accesa sectiunile de rezultate live va rugam sa dati un click pe bannerul de mai jos sau pe unul dintre urmatoarele linkuri, corespunzatoate cu sportul pe care doriti sa il evidentiati: Fotbal , Baschet , Tenis , Hochei , Rugby , Handbal , NFL .
 

Tipseri.com este unul dintre cele mai complete siteuri de pariuri din Romania la ora actuala. Va punem la dispozitie strategii si sisteme profesioniste pentru ca dvs sa aveti un profit cat mai mare.

 
Din experienta conturata in decursul a 2 ani de activitate in lumea pariurilor am reusit sa adunam informatii utile pentru toti pariorii, indiferent de nivelul lor de profesionalism sau de timpul petrecut la casele de pariuri online. Avem atat sfaturi pentru incepatori cat si strategii pentru pariorii avansati. 

Zilnic tipsterii nostri profesionisti va pun la dispozitie biletul zilei, o sursa sigura de castig. Pentru pariorii care vor sa fie la curent cu scorurile din fotbal, tenis sau baschet. Astfel, va oferim rezultate live fotbal, rezultate live tenis, rezultate live baschet, rezultate live rugby, , etc.

Prin simplul fapt ca ne vizitati siteul beneficiati de bonusuri uriase. Casele de pariuri va ofera bonusuri de 100% din sumele depuse numai pentru faptul ca le alegeti ca destinatii de pariuri online.

Va punem la dispozitie cote, clasamente, descrierea handicapului asiatic un ghid special pentru incepatori. sunt descrise elaborat, cu informatii reale si updatate saptamanal. Pariurile sunt o sursa de castig daca sunt tratate cu atentie si seriozitate.

Pentru asta incercam sa va ajutam sa treceti peste emotiile cauzate de un castig sau de o pierdere si sa pariati constant cu aceasi precizie castigatoare.

Forumul site-ului nostru va pune in contact cu comuniattea de pariori romani, despre care trebuie sa stiti ca in plan international conteaza destul de mult Va dorim mult succes in plasarea pariurilor! Puteti vizita site-ul aici!

Tags: rezultate live, cote luni, cote marti, cote miercuri, cote joi, cote vineri, cote sambata, cote duminica, predictii fotbal, predictii , livescore , football livescore , tennis livescore , rezultate in direct , biletul zilei , Pariul Live, Pariul Sigur, Bonusuri, download muzica, download filme, download mp3, muzica, Predictii Fotbal, Predictii, Referate Scolare, Muzica, Pariuri Sportive, Pariuri Online, Case de Pariuri, Pariuri, Biletul Zilei , Predictii Sportive, Biletul Zilei, Clasamente, Pariuri Sportive, Clasamente Fotbal Rezultate Live Fotbal , rezultate live tenis , rezultate live hochei , rezultate live baschet , rezultate live handbal , rezultate live nfl , rezultate live rugby . Biletul zilei , sistemul martingale , planul miza , sfaturile noastre , criteriul kelly .

miercuri, 9 septembrie 2009

Distractia la mare - un lux

In Mamaia, punctele de maxim interes la capitolul distractie sunt discotecile in aer liber pentru ca accesul este gratuit (cele mai cautate sunt Malaga si Cucaracha, unde vin, in general, elevi si studenti). In "La Mania" (cel mai in voga club din Mamaia in aceasta vara), accesul se face in schimbul a 250.000 de lei de persoana, suma pentru care iti sunt asigurate intrarea in discoteca, ultimele noutati in materie de muzica house, intr-un sunet, ce-i drept, ireprosabil si, in consecinta, o noapte reusita, alaturi de o multime de VIP-uri (i-am zarit aici pe Diana Munteanu de la MTV, pe protevistul George Vintila si pe Ion Ion Tiriac, insotit de logodnica sa, Raluca Sandu). Pentru cei care sunt innebuniti dupa muzica house, e bine de stiut ca sambata viitoare va mixa in "La Mania" Sasha, unul dintre cei mai cautati DJ din lume la ora actuala. Cei care nu-si doresc insa o noapte zgomotoasa pot alege fie sa se plimbe pe plaja sau sa joace fotbal, fie sa faca o partida de tenis in nocturna de la Tenis Club Sen (200.000 lei pe ora nocturna, 100.000 lei in timpul zilei). Pentru amatorii de viteza si de apa, un minut de plimbare pe mare cu ski jet-ul costa 50.000 de lei pe minut in Mamaia si intre 90 si 100.000 de lei in Neptun. Tot in Neptun, o plimbare cu motocicleta insotit de instructor costa 500.000 pentru o jumatate de ora. Intrarea in discoteca Why Not costa 50.000 lei de persoana, iar daca ati baut prea mult, veti plati 10.000 de lei pentru un kilometru cu taxiul. La terase, preturile oscileaza intre 30.000 si 80.000 de lei o bere, 60 si 120.000 de lei o pizza si in jur de 30.000 orice bautura racoritoare. Pentru cei cu pretentii, dar si cu posibilitati, distractia nu se rezuma la o seara petrecuta in discoteca sau la un tur cu trenuletul prin satul de vacanta. In statiunea Jupiter, P.D.A. (Asociatia Scafandrilor Profesionisti) sta la dispozitia turistilor amatori de scufundari. Un astfel de moft insa e destul de costisitor, asa ca e bine sa stiti dinainte, in caz ca vremea tine cu dumneavoastra, ca distractia va costa in jur de 150 de dolari. Aceasta este suma pe care trebuie sa o plateasca un turist pentru cele trei zile de curs, in care sunt incluse sase ore de teorie cu instructorii de aici si sase scufundari la o adancime de 6-9 metri. Pentru o singura scufundare de 15-20 minute, va sunt necesari 15 dolari, iar pentru cei care poseda brevet de scufundator distractia costa 25 de dolari pe ora. O alta extravaganta pe care si-o pot permite oamenii cu bani sositi pe litoralul romanesc sunt lectiile de pilotaj. Tot in Jupiter, pentru 25 de ore de zbor si 30 de teorie va trebuie nu mai putin de 2.000 de dolari (aproximativ 66 de milioane de lei). Aparatele de zbor sunt Quick Silver GT 500, unul dintre cele mai scumpe si mai vandute aparate in SUA, datorita manevrabilitatii si fiabilitatii. Dar in Romania, pana acum n-a existat nici un doritor sa-i testeze aceste calitati.

Niciun comentariu: