Acest blog va poate ajuta cu rezultate live, actualizate non-stop din toate campionatele sportive ale lumii. De asemenea, aveti si programul meciurilor din intreaga lume, din hochei, baschet, fotbal, tenis, baseball si rugby.
 
Serivicul de livescore este gratuit si poate fi accesat de oriunde fara costuri ascunse fiind neconditionat! Nu necesita refresh deoarece se actualizaeaza automat la fiecare 20 de secunde iar dvs sunteti anuntat in ce meciuri live s-a marcat recent printr-un avertizor sonor implementat in scriptul de livescore!
 
Astfel, veti fi la curent cu toate rezultatele live si cu tot ce se intampla in toate sporturile practicate acum in intreaga lume. Pentru a accesa sectiunile de rezultate live va rugam sa dati un click pe bannerul de mai jos sau pe unul dintre urmatoarele linkuri, corespunzatoate cu sportul pe care doriti sa il evidentiati: Fotbal , Baschet , Tenis , Hochei , Rugby , Handbal , NFL .
 

Tipseri.com este unul dintre cele mai complete siteuri de pariuri din Romania la ora actuala. Va punem la dispozitie strategii si sisteme profesioniste pentru ca dvs sa aveti un profit cat mai mare.

 
Din experienta conturata in decursul a 2 ani de activitate in lumea pariurilor am reusit sa adunam informatii utile pentru toti pariorii, indiferent de nivelul lor de profesionalism sau de timpul petrecut la casele de pariuri online. Avem atat sfaturi pentru incepatori cat si strategii pentru pariorii avansati. 

Zilnic tipsterii nostri profesionisti va pun la dispozitie biletul zilei, o sursa sigura de castig. Pentru pariorii care vor sa fie la curent cu scorurile din fotbal, tenis sau baschet. Astfel, va oferim rezultate live fotbal, rezultate live tenis, rezultate live baschet, rezultate live rugby, , etc.

Prin simplul fapt ca ne vizitati siteul beneficiati de bonusuri uriase. Casele de pariuri va ofera bonusuri de 100% din sumele depuse numai pentru faptul ca le alegeti ca destinatii de pariuri online.

Va punem la dispozitie cote, clasamente, descrierea handicapului asiatic un ghid special pentru incepatori. sunt descrise elaborat, cu informatii reale si updatate saptamanal. Pariurile sunt o sursa de castig daca sunt tratate cu atentie si seriozitate.

Pentru asta incercam sa va ajutam sa treceti peste emotiile cauzate de un castig sau de o pierdere si sa pariati constant cu aceasi precizie castigatoare.

Forumul site-ului nostru va pune in contact cu comuniattea de pariori romani, despre care trebuie sa stiti ca in plan international conteaza destul de mult Va dorim mult succes in plasarea pariurilor! Puteti vizita site-ul aici!

Tags: rezultate live, cote luni, cote marti, cote miercuri, cote joi, cote vineri, cote sambata, cote duminica, predictii fotbal, predictii , livescore , football livescore , tennis livescore , rezultate in direct , biletul zilei , Pariul Live, Pariul Sigur, Bonusuri, download muzica, download filme, download mp3, muzica, Predictii Fotbal, Predictii, Referate Scolare, Muzica, Pariuri Sportive, Pariuri Online, Case de Pariuri, Pariuri, Biletul Zilei , Predictii Sportive, Biletul Zilei, Clasamente, Pariuri Sportive, Clasamente Fotbal Rezultate Live Fotbal , rezultate live tenis , rezultate live hochei , rezultate live baschet , rezultate live handbal , rezultate live nfl , rezultate live rugby . Biletul zilei , sistemul martingale , planul miza , sfaturile noastre , criteriul kelly .

miercuri, 9 septembrie 2009

27 de persoane ucise si 35 ranite de islamisti deghizati in preoti hindusi

Un nou atentat a fost comis, sambata, in Cashmirul indian, la Jammu. El este atribuit unor militanti islamisti deghizati in preoti hindusi si s-a soldat, potrivit autoritatilor, cu 27 de morti si 35 de raniti, dintre care 9 sunt in stare grava. 13 femei si un copil figureaza printre victime. Actiunea terorista risca sa conduca la o noua escalada a violentelor intre India si Pakistan, dat fiind ca este cea mai sangeroasa de la atentatul de la 14 mai, de langa Jammu, soldat cu 35 de morti, si care a provocat o criza grava intre cele doua tari care isi disputa Kashmirul si detin arma nucleara. Atentatul de sambata a avut loc intr-un cartier sarac de la marginea orasului Jammu, capitala de iarna a Cashmirului indian. Martorii oculari au relatat ca trei atacatori au intrat in zona Qasim Nagar deghizati in preoti hindusi. Mai intai, ei au aruncat cu grenade, dupa care si-au scos din rucsacuri mitraliere si au tras in directia locuitorilor. Ulterior, ei au fugit spre doua temple hinduse din vecinatate, de unde si-au reluat tirurile asupra civililor. 27 de persoane au murit pe loc, iar alte 35 au fost ranite. Un oficial al politiei din Jammu a declarat ca teroristii au reusit sa fuga din templele hinduse. Este cel mai sangeros atentat dupa cel de la 14 mai, cand trei militanti musulmani au atacat un autobuz si o cazarma a armatei din apropiere de Jammu, ucigand 32 de soldati indieni si familiile acestora. La randul lor, ei au fost omorati. Noul atentat are loc in contextul in care 15.000 de soldati si 500 de membri ai trupelor speciale de comando urmeaza sa fie desfasurati, timp de o luna, in Cashmir, pentru a asigura securitatea pelerinilor hindusi ce urmeaza sa participe, incepand de miercuri, la o procesiune anuala. India acuza Pakistanul ca inarmeaza gherila musulmana, care, din 1989, lupta impotriva prezentei indiene in Cashmir si ca permite infiltrarile militantilor islamisti in regiune. Tensiunea a fost aplanata prin presiuni diplomatice intense, presedintele pakistanez, Pervez Musharraf, angajandu-se recent, la Washington, ca va pune capat incursiunilor. Totusi, de la inceputul lui iulie, India a reluat acuzatiile la adresa Pakistanului. Dupa atacul asupra Parlamentului din New Delhi, din decembrie, cele doua parti au mobilizat imediat un milion de soldati la frontiera comuna, mai ales in zona Cashmirului, pe Linia de control. Reamintim ca India detine 63 la suta din intregul Cashmir, iar Pakistanul 37 la suta, divizarea fiind realizata de la 1 ianuarie 1949, cand s-a ajuns la o incetare a focului in primul razboi dintre cele doua tari pentru Cashmir.

Niciun comentariu: