Acest blog va poate ajuta cu rezultate live, actualizate non-stop din toate campionatele sportive ale lumii. De asemenea, aveti si programul meciurilor din intreaga lume, din hochei, baschet, fotbal, tenis, baseball si rugby.
 
Serivicul de livescore este gratuit si poate fi accesat de oriunde fara costuri ascunse fiind neconditionat! Nu necesita refresh deoarece se actualizaeaza automat la fiecare 20 de secunde iar dvs sunteti anuntat in ce meciuri live s-a marcat recent printr-un avertizor sonor implementat in scriptul de livescore!
 
Astfel, veti fi la curent cu toate rezultatele live si cu tot ce se intampla in toate sporturile practicate acum in intreaga lume. Pentru a accesa sectiunile de rezultate live va rugam sa dati un click pe bannerul de mai jos sau pe unul dintre urmatoarele linkuri, corespunzatoate cu sportul pe care doriti sa il evidentiati: Fotbal , Baschet , Tenis , Hochei , Rugby , Handbal , NFL .
 

Tipseri.com este unul dintre cele mai complete siteuri de pariuri din Romania la ora actuala. Va punem la dispozitie strategii si sisteme profesioniste pentru ca dvs sa aveti un profit cat mai mare.

 
Din experienta conturata in decursul a 2 ani de activitate in lumea pariurilor am reusit sa adunam informatii utile pentru toti pariorii, indiferent de nivelul lor de profesionalism sau de timpul petrecut la casele de pariuri online. Avem atat sfaturi pentru incepatori cat si strategii pentru pariorii avansati. 

Zilnic tipsterii nostri profesionisti va pun la dispozitie biletul zilei, o sursa sigura de castig. Pentru pariorii care vor sa fie la curent cu scorurile din fotbal, tenis sau baschet. Astfel, va oferim rezultate live fotbal, rezultate live tenis, rezultate live baschet, rezultate live rugby, , etc.

Prin simplul fapt ca ne vizitati siteul beneficiati de bonusuri uriase. Casele de pariuri va ofera bonusuri de 100% din sumele depuse numai pentru faptul ca le alegeti ca destinatii de pariuri online.

Va punem la dispozitie cote, clasamente, descrierea handicapului asiatic un ghid special pentru incepatori. sunt descrise elaborat, cu informatii reale si updatate saptamanal. Pariurile sunt o sursa de castig daca sunt tratate cu atentie si seriozitate.

Pentru asta incercam sa va ajutam sa treceti peste emotiile cauzate de un castig sau de o pierdere si sa pariati constant cu aceasi precizie castigatoare.

Forumul site-ului nostru va pune in contact cu comuniattea de pariori romani, despre care trebuie sa stiti ca in plan international conteaza destul de mult Va dorim mult succes in plasarea pariurilor! Puteti vizita site-ul aici!

Tags: rezultate live, cote luni, cote marti, cote miercuri, cote joi, cote vineri, cote sambata, cote duminica, predictii fotbal, predictii , livescore , football livescore , tennis livescore , rezultate in direct , biletul zilei , Pariul Live, Pariul Sigur, Bonusuri, download muzica, download filme, download mp3, muzica, Predictii Fotbal, Predictii, Referate Scolare, Muzica, Pariuri Sportive, Pariuri Online, Case de Pariuri, Pariuri, Biletul Zilei , Predictii Sportive, Biletul Zilei, Clasamente, Pariuri Sportive, Clasamente Fotbal Rezultate Live Fotbal , rezultate live tenis , rezultate live hochei , rezultate live baschet , rezultate live handbal , rezultate live nfl , rezultate live rugby . Biletul zilei , sistemul martingale , planul miza , sfaturile noastre , criteriul kelly .

vineri, 14 august 2009

Regizorul Danny Boyle vrea sa mai faca un film in Mumbai

Danny Boyle, recent premiat cu un Oscar pentru regia filmului "Slumdog Millionaire", abia asteapta sa revina la munca in vastul platou de filmare oferit de periferiile orasului Mumbai. Dar pana atunci incearca, nerabdator, sa obtina drepturile de ecranizare a unui alt roman inspirat de viata la periferia orasului.

Este de inteles ca e nerabdator sa cumpere drepturile de autor, mai ales ca este vorba despre unul dintre cei mai aclamati scriitori, adorat de critica literara pentru volumul sau, "Maximum City", roman care l-a propulsat direct pe lista finala a nominalizatilor pentru premiul Pulitzer. Este vorba despre Suketu Mehta (46 ani), scriitor si jurnalist, care s-a nascut in India, mai exact in Calcutta, dar a trait in Bombay (azi Mumbai), si a facut scoala in Statele Unite. A urmat cursurile Universitatii New York si cele ale Atelierului de Scenarii de la Universitatea Iowa.
Cartea "Maximum City" (publicata in 2004) este, pe de o parte, un roman de calatorii combinat cu elemente autobiografice, iar pe de alta parte aprofundeaza lumile interconectate din suburbiile Mumbaiului, de la viata dansatoarelor si a interlopilor pana la extremistii radicali hindusi. Cronicarii au gasit asemanari izbitoare cu stilul nonfictiunii abordat de Balzac cand descrie Parisul, de pilda, sau in genul "The Arabian Nights".


Descriind filmarile pentru "Slumdog Millionaire" in mahalalele din Mumbai, Boyle povesteste si ca s-a folosit de "Maximum City". "A devenit in timp Biblia mea, de fapt. Am luat-o cu mine peste tot", spune regizorul. La premiera filmului din ianuarie care a avut loc in Mumbai, cineastul britanic a declarat ca i-ar placea sa regizeze un alt proiect in capitala financiara a Indiei. El a adaugat ca are in minte un thriller modern, care in mare parte se petrece noaptea, cand putini oameni indraznesc sa rataceasca pe strazile intunecate ale orasului, pline de gunoaie si de tot felul de resturi, printre care amusina cainii salbaticiti.
Suketu Mehta nu a putut confirma ecranizarea romanului sau. "Ma tem ca inca nu pot comenta despre aceasta poveste, oficial", a declarat scriitorul pentru jurnalistii de la The Times. De asemenea, agentul lui Boyle nu raspunde la telefoanele ziaristilor si nici la e-mailurile lor.

India a devenit atractiva pentru scenaristii de la Hollywood
Si realizarea filmului "Slumdog Millionaire" s-a bazat pe cartea unui autor indian. E vorba despre romanul "Q & A" (in Romania publicat sub numele "Vagabondul milionar"), scris de diplomatul indian Vikas Swarup. Filmarile au costat 15 milioane de lire sterline, iar potrivit box office-ului productia a adus 353 milioane de euro (220 milioane lire), devenind rapid
preferatul festivalurilor. A castigat opt statuete Oscar. A fost un succes neasteptat. Cu cateva saptamani inainte de lansarea in cinematografe, "Slumdog" parea destinat direct
cópiilor pe DVD. Succesul a aprins interesul Hollywood-ului pentru tot ce este indian.
Paul Schrader, scenarist la Hollywood, ale caror colaborari includ filmele "Taxi Driver" sau "Raging Bull", lucreaza cu un producator indian pentru urmatorul sau proiect, "Xtrme City", o alta poveste de aventuri care se petrec in Mumbai. Purtatorul de cuvant al lui Mickey Rourke a declarat recent ca actorul, care a recastigat mai nou
simpatia criticilor pentru revenirea lui cu "The Wrestler", a fost luat in considerare pentru rolul din "Broken Horses", un film cu gangsteri, o productie in limba engleza realizata de Vidhu Vinod Chopra, regizor indian de succes.

Niciun comentariu: